Vi ber om ursäkt! Den här produkten är inte tillgänglig längre.

Ventrac MY560/MY720

De nya Ventrac Fast Cut Flail Growers är i en klass för sig. Med den främre monterade designen som är unik för Ventrac, erbjuder dessa klippaggregat möjligheten att förvandla höga eller täta områden till en kvalitetsfinish för snabb och effektiv fastighetsförvaltning. Slaggräsklippare är ett perfekt val för alla bevuxna områden med en mängd olika typer av vegetation. Lägg till Ventracs möjligheter att klippa svåra områden som backar, våta områden eller kvarhållningsbassänger, och dessa gräsklippare kommer att öka ditt spel när det gäller att underhålla någon egendom.
Artikelnr: VTMY
Ring för pris

Filer

Produktinformation

De två tillgängliga modellerna, av Fast Cut, erbjuder två breddalternativ för mer mångsidig skärning, hastighet och applikation. Skärbredden för däcken är 56 ”och 72” bred och erbjuder den mest mångsidiga för specifika fastighetsbehov.


Fast Cut Flail (MY560 / MY720) har Y-knivar och är avsedd för en tät eller borstande applikation. Fast Cut är ett bra val för områden med övervuxna borstar och vinstockar som inte kräver regelbunden klippning, men du vill ändå ha ett bättre finishresultat än en typisk roterande gräsklippare.

Specifikationer

Attribute nameAttribute value
Bredd

160 cm - 201 cm

Klippbredd

142 cm - 183 cm

Längd

164 cm - 161 cm

Höjd

70,5 cm

Klipphöjd

2,54 - 12,7 cm

Övrig utrustning

Bladtyp - "Y"

Filter