Produkter taggade med 'Ventrac'

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida
Ventrac 4500
Mindre redskapsbärare. Stort redskapsprogram, 25 hk diesel, 16 km/h, 4WD, 795 kg, godkänd för 30° lutning.

Ring för pris

Ventrac DGDR
Markpersonalen vet värdet av att minska eller eliminera handarbete och de uppskattar premiumresultat. Detta är vad Ventrac Ballpark Groomer tar med till bordet. Ventrac är lösningen för effektivt underhåll av bollfältet som också höjer anläggningens image och kvalitet.

Ring för pris

Ventrac EA600
När komprimering orsakad av fot- eller fordonstrafik, sportevenemang eller andra påfrestningar är ett problem, är periodisk luftning nödvändig för att hålla gräsmattan frisk.

Ring för pris

Ventrac EB480
Ventrac EB480 luftare erbjuder exakta verktyg för att hantera dina gräsgräsförhållanden. Oavsett vilken luftningsbehandling din gräsmatta kräver, kärnning, skivning eller sprickbildning, kan EB480 enkelt konfigureras för att passa dina behov. Pinnarna byts ut antingen individuellt eller genom att snabbt byta hela monteringshuvuden. Detta ger EB480 både mångsidighet och livslängd för att bäst tillgodose dina behov. EB480 är utrustat med Ventrac Mount System och är ett utmärkt verktyg för dina luftningsbehov.

Ring för pris

Ventrac EC240
Ventrac Sod Cutter är perfekt för landskapsarkitekt, husägare, golfbanor och andra som letar efter ett enkelt sätt att skära torka. Den 24-tums kniven skär rent sågen för blomsterrabatter, gångvägar och gräsmattor. Med ett skärdjup på 0 till 2-1 / 2 tum kan Sod Cutter användas för att klippa tjockt frodigt gräs eller raka av smuts för förberedelser på arbetsplatsen eller för att göra en bevattning.

Ring för pris

Ventrac ED202
ED202 Edger är utformad för att kanta trottoarer, trottoarkanter och vagnar samt kanta och underhålla blomster- och mulchbäddar. Kantning kan göras antingen på höger eller vänster sida efter operatörens val.

Ring för pris

Ventrac EF300
Ventrac EF300 bladplog är det snabbaste sättet att flytta djupa lager av blad. När löven staplas på hösten kan de ofta staplas upp snabbare än en fläkt klarar - det är här Leaf Plough utmärker sig. Denna bilaga är utformad för att spara användare timmar och timmar med noggrann rengöring av blad.

Ring för pris

Ventrac ET200
Ventrac ET200 gör snabbt arbete med alla rengöringsjobb. Turbine Style Blower är utformad för att blåsa stora volymer luft och är mycket tystare än en vanlig bladfläkt. ET200 kan användas för att blåsa löv, lätt snö och ta bort skräp från trottoarer, parkeringsplatser och andra områden.

Ring för pris

Ventrac HB580
HB580 Power Broom är konstruerad för att sopa och ta bort material som snö, löv, smuts, lätt grus och till och med halm. En hörnfri ramkonstruktion möjliggör sopning mot trottoarkanter och möjliggör rengöring av hörn.

Ring för pris

Ventrac HE
Ventrac Power Buckets är ett måste för alla Ventrac-ägare. Kraftskoporna är utmärkta för att transportera material som jord, sand, grus, mulch, skräp, snö och mycket mer. Power Buckets används för landskapsarkitektur, utgrävning, återfyllning, utjämning, grävning och klassificering, och är ett oumbärligt tillbehör från byggarbetsplatser till din egen trädgård, så att du kan säga adjö till din gamla skottkärra.

Ring för pris

Ventrac HQ680
HQ680 Tough Cut Mower är utformad för att klippa högt gräs, tjockt ogräs och tung borste. En stor förvirrad framöppning hjälper till att leda material in i däcket och hindrar skräp från att fly.

Ring för pris

Ventrac KA160
Den revolutionerande KA160 Power Blower har en vertikal axeldesign som ger en kraftfull, men ändå tyst prestanda. Fläkten kan användas för att ta bort löv, lätt snö, vatten etc.

Ring för pris

Ventrac KC180
KC180 Stubkvarn gör snabbt arbete med oönskade stubbar och rötter. Kraftiga hårdmetallskärare ger utökad och effektiv prestanda trots smuts, stenar och skräp i arbetsområdet.

Ring för pris

Ventrac KD Blades
Ventrac Power Angle Blades är mångsidiga, arbetsbesparande redskap utformade för ett antal jobb. Från uppgradering, utjämning och återfyllning av mark till plöjning av snö, förflyttning av material eller rengöring av en yta är Ventrac KD-serieblad upp till uppgiften.

Ring för pris

Ventrac KH500
Ventrac KH500 VERSA-Loader är ett tillbehör som kan utföra flera olika uppgifter. VERSA-lastaren erbjuder en standard skopa på 5 kubikfot som kan lyfta 500 pund över 6 fot hög. Den mångsidiga designen gör att du kan koppla bort och fästa på andra tillbehör på några minuter utan verktyg eller tunga lyft.

Ring för pris

Ventrac KJ520
KJ520 Smal kvast är utformad för att sopa och ta bort material som snö, löv, smuts, lätt grus och till och med halm. Den är utformad för att passa smala gångvägar, som fungerar på en 48-tums promenad.

Ring för pris

Ventrac KL480
KL480 Tiller är utformad för enkel förberedelse av trädgårdar och gårdar. Detta kraftdrivna frontfäste gör att föraren enkelt kan övervaka Tillerns prestanda. Tiller är utformat med Ventrac Mount System och kan fästas på en minut eller mindre och levereras med ett stativ för förvaring av Tiller när det inte används.

Ring för pris

Ventrac KP540
KP540 Power Rake är konstruerad för utjämning av grov mark och nya gårdsinstallationer, samt avlägsnande av ytstenar och skräp. Den kompakta designen gör det möjligt för föraren att arbeta i trånga utrymmen inklusive hörn och kanter.

Ring för pris

Ventrac KR502
49-tums Ventrac KR Landscape Rake utför en mängd olika landskapsuppgifter. Från jordförberedelse, utjämning av mark, till avlägsnande av stenar och skräp, KR502 fungerar enkelt och effektivt.

Ring för pris

Ventrac KV552
55-tums Ventrac KV552 V-Blade Snow Plough maximerar effektiviteten med förmågan att snabbt byta från V-plog till Scoop till rak blad, allt från bekvämligheten med Ventracs exklusiva S.D.L.A. kontrollsystem. Med en 48 "V-bredd är KV552 perfekt för promenader och områden som större blad inte kan ploga.

Ring för pris

Ventrac KX
Ventrac snöslungor är byggda för kommersiell snöröjning av trottoarer, uppfart och andra områden. Dessa tvåstegs snöslungor finns i breddalternativ på 48 "och 52", och har en 16 "diameter solid skruv för bästa snööverföring, en stor 20" diameter fläkt och möjligheten att skjuta snö på avstånd upp till 40 fot.

Ring för pris

Ventrac KY400
KY400 Trencher kan gräva upp till 40 tum (102 cm) djup med en 5½ tum (14 cm) bred skärning. Den är utformad med dubbla Push-N-Pull-cylindrar för att säkerställa positiv bomkontroll för grävning, bomlyft och transport.

Ring för pris

Ventrac MA900
Den nya Ventrac Boom Mower är utan tvekan den enklaste och mest produktiva bomgräsklipparen i sin klass. Boom Mower är konstruerad för att ge oöverträffad effektivitetsnivå för fastighetsförvaltare som vill bibehålla svåra områden med minimal arbetskraft och har stabilitet och räckvidd för att hantera vegetation längre bort från maskinen än annan utrustning. Med det här nya tillbehöret har det aldrig varit så enkelt att klippa runt vattenfunktioner, klippa häckar och rensa spår. Planera din demo för att se hur Ventrac Boom Mower sparar tid och pengar.

Ring för pris

Ventrac MJ840
Ventracs konturgräsklippare har en arbetsbredd på 83 tum som gör det snabba arbetet med precisionsklippning på avancerade egenskaper. Tre däck flyter självständigt och följer terrängens kontur med upp till 40 graders rörelse för varje sidodäck. MJ840 har också fulla bakre rullar för jämn skärning och remsor, bakre urladdning och en vippbar däckdesign.

Ring för pris

Ventrac MK960
Ökad produktivitet blev bara enklare med detta 95 "klippdäck. Klippområdet från 1" till 5 "möjliggör en anpassningsbar höjd på finishgräs. Den verktygsfria höjden justeras snabbt och enkelt med två spakar, vilket ger en fördel jämfört med andra klippdäck. i sin klass.

Ring för pris

Ventrac MR740
Ventrac MR740 Triplex Reel Mower är utformad för att vara den ultimata trim- och surroundklipparen. Med en 74 "klippbredd, hydraulik med variabelt varvtal, standardventiler för bakre backning och förskjutningsförmåga, innehåller Ventrac MR740 många funktioner för att säkerställa överlägsen, lågt underhåll som drivs av fyrhjulsprestanda.

Ring för pris

Ventrac MS600/MS720
Ventrac-familjen med MS / MT / MU-klippaggregat är utformade för att klippa gräs snabbt, effektivt och med oändlig precision.

Ring för pris

Ventrac MT720
Ventrac-familjen med MS / MT / MU-klippaggregat är utformade för att klippa gräs snabbt, effektivt och med oändlig precision.

Ring för pris

Ventrac MU720
Ventrac-familjen med MS / MT / MU-klippaggregat är utformade för att klippa gräs snabbt, effektivt och med oändlig precision.

Ring för pris

Ventrac MW560/MW720
De nya Ventrac Fine Cut och Growers är i en klass för sig. Med den främre monterade designen som är unik för Ventrac, erbjuder dessa klippaggregat möjligheten att förvandla höga eller täta områden till en kvalitetsfinish för snabb och effektiv fastighetsförvaltning. Slaggräsklippare är ett perfekt val för alla bevuxna områden med en mängd olika typer av vegetation. Lägg till Ventracs möjligheter att klippa svåra områden som backar, våta områden eller kvarhållningsbassänger, och dessa gräsklippare kommer att öka ditt spel när det gäller att underhålla någon egendom.

Ring för pris

Ventrac MY560/MY720
De nya Ventrac Fast Cut Flail Growers är i en klass för sig. Med den främre monterade designen som är unik för Ventrac, erbjuder dessa klippaggregat möjligheten att förvandla höga eller täta områden till en kvalitetsfinish för snabb och effektiv fastighetsförvaltning. Slaggräsklippare är ett perfekt val för alla bevuxna områden med en mängd olika typer av vegetation. Lägg till Ventracs möjligheter att klippa svåra områden som backar, våta områden eller kvarhållningsbassänger, och dessa gräsklippare kommer att öka ditt spel när det gäller att underhålla någon egendom.

Ring för pris

Ventrac RV602
Ventrac RV602 VACUUM COLLECTION SYSTEM är för uppsamling av gräs och blad .

Ring för pris

Filter