Tillbehör Husqvarna

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida
Blåsare
Blåsare med stor kapacitet för rengöring av större ytor från löv och annat skräp. K-axel drivet redskap. Vridbart i 360 grader och kontrollerat från förarposition. OBS: Kräver hydralkit.

Ring för pris

Blåstillsats BA101/24
Blåsartillsats för kombiprodukter. Kraftfull blåsare för borttagning av löv, skräp och gräsrester från gångar och uppfarter. Riggrörsdiameter 24 mm.

Ring för pris

Borste
En roterande borste för att borsta löv, grus, snö etc. Axeldriven, hydraulisk justering. Kan vinklas 25° åt båda håll. Kräver hydrauliksats 965 98 00-01.

Ring för pris

Cyklonspridare
En högkvalitativ spridare för professionell användning. Kan används för att sprida salt, sand, grus, gödning eller frön i storlek upp till 6 mm. Levereras komplett med kablar, kontrollplanel och fästanordning. Alla funktioner hanteras på kontrollpanelen från förarsätet. Steglöst justerbar hastighet för rotationsplattan och ett lock som kan öppnas och stängas ifrån förarstolen.

Ring för pris

Fallspridare, elektrisk
Robust och högkvalitativ fallspridare för professionell användning. Elektriskt justerbar hastighet på valsen garanterar enhetlig och tillförlitlig spridning. Används för spridning av sand och salt.

Ring för pris

Grus- & Ogräsräfsa
En stabil och pålitlig räfsa att använda tillsammans med Grus- & Ogräsharv för att jämna till upparbetade ytor och samla upp ogräs. Elektrisk höj- och sänkbar gör räfsan till ett ergonomiskt och lättanvänt redskap.

Ring för pris

Husqvarna Borste
En roterande borste för att borsta löv, grus, snö etc. Axeldriven med vinkelväxel och kedjedrift. Två bakre massiva stödhjul så att markytan följs. Kräver hydrauliksats.

Ring för pris

Husqvarna Borste BR600/24
Borsttillsats för kombiprodukter. Får bort jord och smuts från gångar och uppfarter, även från djupa spår. Skydd ingår. Riggrörsdiameter 24 mm.

Ring för pris

Husqvarna Broom
Roterande borste för att sopa upp löv, snö etc. Kan vinklas mot bägge sidor.

Ring för pris

Husqvarna Grus- & Ogräsharv
Lösgör packat grus och tar bort ogräs på gångar och uppfarter.

Ring för pris

Husqvarna Snöslunga
Högeffektiv och robust tvåstegssnöslunga. Kräver hydraulisk utrustning 966 75 45-01 och måste användas tillsammans med motvikt 966 75 49-01.

Ring för pris

HUSQVARNA, Snöblad
Robust snöblad i stål. Hydraulisk vinkeljustering och 140 cm arbetsbredd. För att uppfylla kraven på olika marknader måste bladet ha antingen hasplåtar och stålslitplåt eller stödhjul och gummislitplatta. Beställ kiten separat:\n592 75 52-01 Kit, stålhasplåtar + stålskrapa\n592 75 53-01 Kit, stödhjul + gummiskrapa\nBladet kräver att hydraulkit 966 75 45-01 och motvikt 966 75 49-01 är monterade på frontrotorklipparen.

Ring för pris

Mossrivare DT600/24
Mossrivartillsats för kombiprodukter. Får bort mossan och skapar en friskare gräsmatta. Riggrörsdiameter 24 mm.

Ring för pris

Ogräsborste
Användes för borttagning av ogräs och skräp i rännstenen, kullerstenspartier samt gång- och cykelvägar.

Ring för pris

Schaktskopa
Praktisk schaktskopa i svetsad högkvalitet stål för maximal hållbarhet. Hydraulisk manövrering av vinkling och tömning. PT26D kräver hydraulkit 965 98 00-01 och P 520D/P 525D kräver kit 966 75 45-01. Ska användas tillsammans med motvikt.

Ring för pris

Slaghack
Robust, pålitlig slaghack för sällan klippta ytor. Utmärkt på långt gräs, låga buskar, nässlor osv. Utrustad med slitstark växellåda för bästa hållbarhet. Kan också utrustas med mossrivare med lösa slagor som tillbehör. Arbetsbredd för båda 100 cm.

Ring för pris

Slaghack
Mycket effektiv och robust slaghack för tuffa områden med högväxt gräs och sly. K-axel driven med vinkelväxel. Maskinen kräver motvikt. Rekommenderas till P 525D och P 520D. Förbättrat utförande med hajfensformade knivblad som ger bättre mulchfunktion, optimerat chassi för bättre flöde av mulchrester, större spann för höjdjustering, förstärkt vinkelväxel samt ökad yta för släpskor som ger bättre flyt på ojämna ytor.

Ring för pris

Snöblad
Kraftigt snö(stål)blad med stålkant. Gummiskär finns som tillbehör. Fem vinklar (0°, 15° och 30° till vänster eller höger). För bakhjulsdrivna Riders/frontklippare. Ska användas tillsammans med hjulvikter och snökedjor. Använd inte hjulvikter och snökedjor på AWD-modeller.

Ring för pris

Snöslunga
Highly efficient and heavy-duty two-stage snow thrower.

Ring för pris

Snöslunga, P524
Högeffektiv och kraftig tvåstegssnöslunga. Kräver hydraulkit 966 75 45-01 och måste användas med motvikt 966 75 49-01.

Ring för pris

Stångsåg PA1100/24 - 1/4"
Stångsågstillsats för kombitrimmers. Ger extra räckvidd vid behov. Sågar grenar upp till cirka 15 cm tjocklek.

Ring för pris

Stångsåg PAX1100/24 - 3/8"
Stångsågtillbehör för kombitrimmers. Ger längre räckvidd när det behövs. Skär av grenar med en tjocklek på upp till ca 15 cm.

Ring för pris

Stångsåg PAX730/24 - 3/8"
Kort stångsågtillbehör för kombitrimmers. Ger längre räckvidd när det behövs. Skär av grenar med en tjocklek på upp till ca 15 cm.

Ring för pris

Sweeper SR600/24
Borsttillsats för kombiprodukter. Effektiv gummiborste för borttagning av sand och grus från gångar, uppfarter och gräsmattor. Skydd ingår. Riggrörsdiameter 24 mm.

Ring för pris

Trimmerhuvud med rigg TA1100/24
Utrustad med kombinationsskydd och T35 trimmerhuvud. Passar 535FBX.

Ring för pris

Trimmerhuvud med rigg TA850/24
För delbara trimmers. Utrustad med kombinationsskydd och T35 trimmerhuvud. Riggrörsdiameter 24 mm.

Ring för pris

Vikplog
Flexibel vikbar plog i slitstarkt utförande. Hydraulisk justering av bladen gör att den kan användas som V-plog, spetsplog och diagonalplog. Plogslityta i höghållfast stål. Arbetsbredd 120-140 cm. Kräver hydrauliksats 966 75 45-01 och ska användas med motvikt 966 75 49-01.

Ring för pris

Vikplog
Kompakt och flexibelt vikblad i härdat stål. Manuell justering av bladen gör den användbar som V-blad eller Y-blad samt diagonalblad. Utrustad med slitskär i gummi.

Ring för pris

Filter