Specialtillbehör

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida
Egholm CR2260 Häcksax
Undvik långsamt arbete i ohälsosamma arbetsställningar.

Ring för pris

Egholm CR2260 Häcktrimmer
Häcksaxen är det optimala verktyget utanför säsongen för häckskärning, där mindre trimning och allmänt "underhåll" av häcken sker.

Ring för pris

Egholm CR2260 Kantklippare
Den hydrauliska gräskanten underhåller effektivt gräskanterna, oavsett form.

Ring för pris

Egholm PR2150 Häcksax
Undvik långsamt arbete i ohälsosamma arbetsställningar.

Ring för pris

Egholm PR2150 Kantklippare
Den hydrauliska gräskanten underhåller effektivt gräskanterna, oavsett form.

Ring för pris

Ventrac EA600
När komprimering orsakad av fot- eller fordonstrafik, sportevenemang eller andra påfrestningar är ett problem, är periodisk luftning nödvändig för att hålla gräsmattan frisk.

Ring för pris

Ventrac EB480
Ventrac EB480 luftare erbjuder exakta verktyg för att hantera dina gräsgräsförhållanden. Oavsett vilken luftningsbehandling din gräsmatta kräver, kärnning, skivning eller sprickbildning, kan EB480 enkelt konfigureras för att passa dina behov. Pinnarna byts ut antingen individuellt eller genom att snabbt byta hela monteringshuvuden. Detta ger EB480 både mångsidighet och livslängd för att bäst tillgodose dina behov. EB480 är utrustat med Ventrac Mount System och är ett utmärkt verktyg för dina luftningsbehov.

Ring för pris

Ventrac EC240
Ventrac Sod Cutter är perfekt för landskapsarkitekt, husägare, golfbanor och andra som letar efter ett enkelt sätt att skära torka. Den 24-tums kniven skär rent sågen för blomsterrabatter, gångvägar och gräsmattor. Med ett skärdjup på 0 till 2-1 / 2 tum kan Sod Cutter användas för att klippa tjockt frodigt gräs eller raka av smuts för förberedelser på arbetsplatsen eller för att göra en bevattning.

Ring för pris

Ventrac ED202
ED202 Edger är utformad för att kanta trottoarer, trottoarkanter och vagnar samt kanta och underhålla blomster- och mulchbäddar. Kantning kan göras antingen på höger eller vänster sida efter operatörens val.

Ring för pris

Ventrac KC180
KC180 Stubkvarn gör snabbt arbete med oönskade stubbar och rötter. Kraftiga hårdmetallskärare ger utökad och effektiv prestanda trots smuts, stenar och skräp i arbetsområdet.

Ring för pris

Ventrac KL480
KL480 Tiller är utformad för enkel förberedelse av trädgårdar och gårdar. Detta kraftdrivna frontfäste gör att föraren enkelt kan övervaka Tillerns prestanda. Tiller är utformat med Ventrac Mount System och kan fästas på en minut eller mindre och levereras med ett stativ för förvaring av Tiller när det inte används.

Ring för pris

Ventrac KP540
KP540 Power Rake är konstruerad för utjämning av grov mark och nya gårdsinstallationer, samt avlägsnande av ytstenar och skräp. Den kompakta designen gör det möjligt för föraren att arbeta i trånga utrymmen inklusive hörn och kanter.

Ring för pris

Ventrac KY400
KY400 Trencher kan gräva upp till 40 tum (102 cm) djup med en 5½ tum (14 cm) bred skärning. Den är utformad med dubbla Push-N-Pull-cylindrar för att säkerställa positiv bomkontroll för grävning, bomlyft och transport.

Ring för pris

Ventrac MA900
Den nya Ventrac Boom Mower är utan tvekan den enklaste och mest produktiva bomgräsklipparen i sin klass. Boom Mower är konstruerad för att ge oöverträffad effektivitetsnivå för fastighetsförvaltare som vill bibehålla svåra områden med minimal arbetskraft och har stabilitet och räckvidd för att hantera vegetation längre bort från maskinen än annan utrustning. Med det här nya tillbehöret har det aldrig varit så enkelt att klippa runt vattenfunktioner, klippa häckar och rensa spår. Planera din demo för att se hur Ventrac Boom Mower sparar tid och pengar.

Ring för pris

Filter