Slagklippare

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida
Egholm CR2260 Slaggräsklippare
Slaggräsklipparen klipper allt gräs, oavsett höjd eller seghet.

Ring för pris

Egholm PR2150 Slaggräsklippare
Slaggräsklipparen klipper allt gräs, oavsett höjd eller seghet.

Ring för pris

Greentec FM Park Hydraulisk Slaghacka
Slagkhackarna FM 16 Park och FM 18 Park med hydraulisk drivning är tillverkad i hög stålkvalitet och är speciellt anpassade för frontmontage på mindre lastmaskiner och redskapsbärare. Dubbelspiralrotorn med specialslagor efterlämnar, precis som övriga modeller i Parkserien, ett perfekt klippresultat fullt jämförbar med en cylinder­klippare.

Ring för pris

Greentec FM Park Mekanisk Slaghacka
Slagkhackarna FM 16 Park och FM 18 Park med mekanisk drivning är tillverkad i hög stålkvalitet och är speciellt anpassade för frontmontage på kompakttraktorer och mindre redskapsbärare. Dubbelspiralrotorn med specialslagor efterlämnar, precis som övriga modeller i Parkserien, ett perfekt klippresultat fullt jämförbar med en cylinderklippare.

Ring för pris

Greentec Scorpion 330/430 Basic
Släntklippare GreenTec Scorpion 330 & 430 BASIC är de minsta modellerna i Scorpionserien och är lämpliga för kompakttraktorer, mindre lastare och redskapsbärare. Scorpion BASIC-serien monteras i traktorns frontlyft eller i lastmaskinens lastarfäste. BASIC-serien drivs av bärarens hydrauliksystem.

Ring för pris

Ventrac HQ680
HQ680 Tough Cut Mower är utformad för att klippa högt gräs, tjockt ogräs och tung borste. En stor förvirrad framöppning hjälper till att leda material in i däcket och hindrar skräp från att fly.

Ring för pris

Ventrac MW560/MW720
De nya Ventrac Fine Cut och Growers är i en klass för sig. Med den främre monterade designen som är unik för Ventrac, erbjuder dessa klippaggregat möjligheten att förvandla höga eller täta områden till en kvalitetsfinish för snabb och effektiv fastighetsförvaltning. Slaggräsklippare är ett perfekt val för alla bevuxna områden med en mängd olika typer av vegetation. Lägg till Ventracs möjligheter att klippa svåra områden som backar, våta områden eller kvarhållningsbassänger, och dessa gräsklippare kommer att öka ditt spel när det gäller att underhålla någon egendom.

Ring för pris

Ventrac MY560/MY720
De nya Ventrac Fast Cut Flail Growers är i en klass för sig. Med den främre monterade designen som är unik för Ventrac, erbjuder dessa klippaggregat möjligheten att förvandla höga eller täta områden till en kvalitetsfinish för snabb och effektiv fastighetsförvaltning. Slaggräsklippare är ett perfekt val för alla bevuxna områden med en mängd olika typer av vegetation. Lägg till Ventracs möjligheter att klippa svåra områden som backar, våta områden eller kvarhållningsbassänger, och dessa gräsklippare kommer att öka ditt spel när det gäller att underhålla någon egendom.

Ring för pris

AS Motor 901 Slaghack
Smidig och självgående 5-växlad slaghack/betesputs med slitstark Briggs & Stratton-motor på 14,5 hk. Med en maxhastighet på 4 km/h och en klippbredd på 90 cm kan kapacitet bli hela 3600 kvm/h. Mycket effektiv för bland annat grönyteskötsel, jordbruk och hästgårdar. Med dubbelmontage klarar man de flesta slänter och sluttningar.

Ring för pris

Filter