Pressmeddelande: Maskinparken på Elmia Park 2023

den 1 september 2023

Maskinparken satsar på nära och långvariga kundrelationer, debuterar med egen monter på Elmia Park-mässan 2023, öppnar två nya anläggningar och presenterar en spännande produktlansering

Ladda ner pressmeddelandet i PDF-format här>

Maskinparken, Sveriges främsta återförsäljare av park- och gatuvårdsmaskiner för professionellt bruk tar stora steg mot att skapa nära och långvariga partnerskap med sina kunder och tar med stor entusiasm steget in i rampljuset på årets Elmia Park-mässa som äger rum mellan den 26:e och 28:e september.

För allra första gången kommer vi att ha en helt egen dedikerad monter där vårt fokus är presentera och berätta och visa upp vilka vi på Maskinparken är, vad vi står för, och vilken trygg roll vi kan erbjuda våra kunder i deras vardag.

Maskinparken – Mer än bara maskiner: Skapandet av starka kundpartnerskap

I en bransch där teknik och innovation ständigt utvecklas är vi på Maskinparken fast beslutna att gå utanför att enbart erbjuda marknadens bästa sortiment av maskiner. På Elmia Park-mässan kommer besökarna att få en djupare inblick i företagets värdegrund och filosofi: att skapa nära och långvariga partnerskap med våra kunder för en hållbar och driftsäker maskinpark. Ett exempel på detta är våra nyskapande ram- och serviceavtal som kommer att presenteras på mässan där kunder utöver trygg och säker maskindrift med skräddarsydda finansieringsmöjligheter också premieras med en rad olika förmåner.

För oss på Maskinparken är de professionella relationerna lika viktiga som de produkter vi erbjuder, och detta återspeglas i vårt engagemang, för att möta våra kunders behov och önskemål om ett tryggt och pålitligt ägandeskap av den bästa maskinparken för just deras verksamhet och behov.

I montern på Elmia Park-mässan kommer besökarna självklart också att kunna uppleva det senaste inom professionell park- och gatuvårdsteknik från våra varumärken. Vårt engagerade team kommer att visa upp en rad innovativa produkter som representerar framtidens standard.

Exklusiv lansering av en egen produkt från Maskinparken

En särskild höjdpunkt på mässan är lanseringen av en ny produkt på den svenska marknaden. Produkten är exklusiv hos Maskinparken och är en mångsidig produkt som är både hållbar och anpassningsbar till ett brett spektrum av branscher, bland annat inom fastighets- och grönyteskötsel. Den detaljerade informationen om produkten kommer att hållas hemlig fram till mässans öppning, men besökare kan förvänta sig något unikt och banbrytande inom dess produktkategori.

Utvidgad närvaro för ökad tillgänglighet

För att bättre betjäna våra kunder och stärka vår närvaro på den svenska marknaden, meddelar vi på Maskinparken stolt öppningen av två nya anläggningar med försäljningskontor och serviceverkstad, belägna i Uppsala och Vimmerby. Dessa tillskott stärker vår befintliga närvaro på ytterligare två strategiska platser, och med totalt hela tio anläggningar i hela landet, är vi väl rustade för att betjäna våra kunder ännu bättre.

För mer information och för att uppleva Maskinparkens banbrytande produkter och tjänster, besök oss i monter U401:05 och U501:12 på Elmia Park-mässan mellan den 26:e och 28:e september. Vi ser fram emot att möta er och diskutera hur vi kan samarbeta för att möta era specifika behov.

Kontakt:

Rikard Samuelsson,
Marknadsansvarig
Maskinparken AB
Tel: 073-818 55 35
E-post: rikard.samuelsson@maskinparken.se

Om Maskinparken:

Maskinparken är Sveriges ledande återförsäljare av professionella park- och gatuvårdsmaskiner. Med en närvaro på tio orter i hela landet, inklusive de tre storstadsområdena, erbjuder vi en helhetslösning för försäljning, service och reservdelar för att säkerställa att våra kunder har tillgång till de bästa lösningarna året runt.

Skriv en kommentar
Filter