Polaris - Sportsman XP 1000 S

Vi har tagit fyrhjulingsstandarden till helt nya nivåer. Där det helt nya och aggresivare avståndet mellan hjulen är hela 144,2 cm vilket skapar ytterligare stabilitet och ökar körprestandan; Iögonfallande 27" Duro® Powergrip däck ser till att leverera maximalt med grepp och kontroll över körningen; och den 35,5 cm långa fjädringsvägen ser till att överträffa den tuffaste terrängen.
Artikelnr: PoSportsman
Tillverkare: Polaris
Ring för pris

Produktinformation

35,5 CM FJÄDRINGSVÄG

Tekniken bakom fjädringsgeometri är komplicerad -- denna nya generation av ATV:er förkastar alla tidigare traditionella normer och teknik då det kommer till utformningen av fjädringsgeometrin. Här har vi med nya lösningar och teknik  omvandlat de tidigare dåliga egenskaperna till fördelar på denna modell. Den helt nya Sportsman XP(R) 1000 S eliminerar i kompressionsfasen den tidigare utåtriktade fjädringsrörelsen som numera med nya lösningar och teknik blir till en linjär fjädringsväg med bättre kontroll och köregenskaper. Resultatet är att man numera har 35,5 cm fjädringsväg bak, samt 29 cm fram, med bibehållna köregenskaper som inte tidigare funnits på någon annan ATV.

MARKNADENS FÖRSTA MODELL MED 144,2 CM MELLAN HJULEN

Vill man bryta dödläget måste man göra det otänkbara. Vi introducerar världens första modell med 144,2 cm mellan hjulen. Detta genererar en helt ny nivå gällande stabilitet som man tidigare bara drömt om.  Kör i svårframkomlig terräng, bland stenar och rötter, i branter och över myrar, platser som inte är några problem för Scrambler XP 1000 S att navigera sig fram i.

Polaris produkter säljs enbart ifrån Maskinparken Malmö och Mjölby.

Filmer

Specifikationer

Attribute nameAttribute value
Motor

2-Cyl 4-Takt SHOC 952cc

Drivning

Hi Perf Close Ratio AWD/2WD

Längd

2349mm

Bredd

1442mm

Höjd

1435mm

Vikt

450 kg

Produkttaggar
Filter