Overton 120-125-E

Den elektriska kompakta samlaren för fotgängare 120-125-E c/w en vakuumenhet med en diameter på 125 mm som drivs av ett 50-volts litiumjonbatteri. Den är tyst och miljövänlig och kan användas för både intern och extern rengöring.
Artikelnr: OT120125
Tillverkare: Overton
Ring för pris

Produktinformation

Det har aldrig tidigare varit så viktigt att se till att det är rent och städat överallt och att uppnå detta på ett effektivt och hygieniskt sätt, särskilt i skolor, högskolor och universitet.
Våra litiumbatteridrivna dammsugare är idealiska eftersom de är snabba, rena och extremt tysta med en knapptryckning. 125 mm slangen gör att plastflaskor, matförpackningar, burkar och löv enkelt kan samlas upp.
Drifttider är 45 minuter till 1 timme per laddning beroende på användning och batterier är lätt utbytbara. Levereras c/w 1 x 50-volts litiumjonbatteri och laddare. Ytterligare batterier finns.
Nu tillgängligt med stort batteri för skräpsamling hela dagen.
Ett foder finns som tillval för att tillåta plastpåse. Det är en maskin för allmänna ändamål med en mängd olika applikationer och är populär bland lokala myndigheter såväl som parker, sjukhus, skolor, universitet och högskolor.

Filmer

Specifikationer

Produkttaggar
Filter