Om oss

Maskinparken är Sveriges största bolag
för professionella markvårdsmaskiner.

Maskinparken finns idag på sju orter i Sverige vi finns i Göteborg, Karlstad, Kinna, Malmö, Mjölby, Stockholm och Västerås på dessa orter finns försäljningskontor och verkstäder. Maskinparken har för avsikt att fortsätta att etablera oss på fler platser i Sverige.

Koncernen Maskinparken Sverige AB bildades under början av 2020 för att kunna möta kundernas ökade krav på ett stort och brett sortiment för den professionella marknaden. Maskinparken bildades genom sammanslagning av KS Maskiner AB, Malmö-Svedala, KTT Motor AB Karlstad, LMK Markvårdsmaskiner AB Stockholm, Markvårdsmaskiner Väst AB Göteborg, Markvårdsmaskiner Öst AB Mjölby och Parkmaskiner Kinna AB Kinna. Dessa bolag har många års erfarenhet i branschen och kommer kunna erbjuda en hög servicenivå med specialistkunskaper utan att tappa den viktiga lokala närvaron. Vi är därmed ett ungt företag men med en mycket lång och gedigen kunskap inom vårt område, professionella markvårdsmaskiner. Vi kommer genom vår specialistkunskap och närvaro på många platser i landet kunna erbjuda en bättre helhetslösning för införskaffande och underhåll av kundernas maskinparker. I och med sammanslagningen har dotterbolagen bytt namn till Maskinparken + ort.

Tillsammans är vi Sveriges största bolag inom försäljning, eftermarknad och service i området markvårdsmaskiner. Vi har marknadens bästa maskinportfölj från branschledande leverantörer. Detta innebär att vi kan erbjuda maskiner för just det ändamål som ni behöver. Vi tillhandahåller också en ekonomisk lösning som passar ert behov bäst.

Vi omsätter ca 300 miljoner kronor och sysselsätter ca 80 personer runt om i landet. Vi har över 40 servicetekniker som hjälper våra kunder med service och reparationer, i fält eller på någon av våra sju verkstäder. Vi kommer med vår stora erfarenhet ha specialistkunskaper för varje produktgrupp av maskiner, allt för att ni som kund skall få marknadens bästa support. Vår stora reservdelsavdelning hjälper er med reservdelar och telefonsupport.

Försäljningen sköts av våra ca 15 säljare som besöker, utvärderar och utför demonstration av maskiner, allt för att våra kunder ska få så optimal maskin som möjligt för just sitt behov. Vi jobbar alltid för att söka vilket arbete och behov som kunden önskar få utfört med sin maskin och efter denna information erbjuda en lösning som passar för just detta ändamål. Nu när vi har marknadens bredaste portfölj med maskiner har vi större och bättre möjlighet att erbjuda er kunder just den maskinpark som ni kommer bli mest nöjd med.

Skulle även ni vilja komma med i Maskinparken familjen? Vi vill gärna etablera oss på fler platser i landet, har ni branscherfarenhet eller har ett bolag i branschen och skulle vilja ansluta till Maskinparken är ni hjärtligt välkomna att kontakta Maskinparkens VD Michael Jansson för vidare diskussion.


Michael Jansson
Tf VD MaskinParken Sverige AB

Filter