Norje Kranarm hydraulisk N338

Kranarmar till hjullastare för säkra och godkända lyft. Tillgängliga i längder från 3300-7450mm med ett hydrauliskt utskjut. Levereras som standard med Stora BM men kan även tillhandahållas med flera andra originalfästen.
Tillverkare: Norje
Ring för pris

Produktinformation

HYDRAULISKA KRANARMAR FÖR SÄKRA OCH STADIGA LYFT MED HJULLASTARE

Kranarmar för större och mindre hjullastare och teleskoplastare i olika modeller beroende på behov. Tillgänglig med ett eller två utskjut på lyftbommen, endast första utskjutet är hydrauliskt.

Kranarmar levereras som standard med Stora BM fästet. Även andra originalfästen kan eventuellt levereras direktmonterade, t ex  Lilla BM, Manitou, Merlo, JCB, Atlas, Terex, Zettelmeyer, m fl. Vid frågor kontakta Norje.

*Angiven max last är kranarmens hållfasthetsberäknade maximala belastning. Dessa kan i vissa maskinkonfigurationer bli lägre. Norje tillhandahåller belastningstabeller till vissa maskiner men användaren ansvarar själv för att besiktning av kranarm på maskin genomförs av godkänt organ.

**Endast första utskjutet är hydrauliskt.

Norje Smidesfabrik är skyldiga att ta fram en belastningstabell som är överensstämmande med beräkningar av kranarm och maskin tillsammans. Norje tillhandahåller denna tabell för alla kranarmar som tillverkas, förutsatt att beräkning är möjlig. Om beräkning inte kan utföras har vi inte möjlighet att leverera kranarmen. Kontakta därför alltid Norje med information om maskin.

Specifikationer

Attribute nameAttribute value
Längd

2000-3300 mm - 1950-4600 mm - 3050-7450 mm

Maxlast

1900-1150 kg - 6150-1380 kg - 4200-875 kg

Vikt

270 kg - 420 kg - 530 kg

Produkttaggar
Filter