Norje

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Norje Smide Pallgafflar
Finns i olika storleksklasser, mekaniska eller hydrauliska!

Ring för pris

Norje Smide Skopor
Finns i alla möjliga storlekar!

Ring för pris

Norje Förlängningsgafflar
Förlängningsgafflar, kapacitet från 1500kg till 25 ton, tillverkade av extra höghållfast stål vilket möjliggör att de är starkare, har låg egenvikt och är slankare vilket därmed gör dem mer lätthanterliga..

Ring för pris

Norje Gaffelställ hydraulisk kompakt N250
Ett gaffelställ med hydraulisk gaffelspridning för mindre kompaktlastare (maskinvikt <2 ton). Smidigt att använda och den låga egenvikten ger mer kapacitet över till maskinen. Max last 1500kg. Levereras som standard med mindre kompaktfästen, t ex Avant/Norcar.

Ring för pris

Norje Gaffelställ hydraulisk N150
Ett robust hydrauliskt pallgaffelställ som förenklar och snabbar på arbetet. Utrustat med SMS (Trima) eller Euro fäste som standard, kan även levereras med många andra originalfästen. Max last 2500kg.

Ring för pris

Norje Gaffelställ mekanisk kompakt N240
En gedigen och stadig pallgaffelram till kompaktlastare. Max last 1600kg

Ring för pris

Norje Gaffelställ mekanisk N140
Norje pallgafflar är gedigna och stadiga och utrustade med kvalitetsgafflar från tyska Vetter GmbH. Levereras med SMS eller Eurofäste men kan även beställas med en mängd andra originalfästen. Max last 2500kg.

Ring för pris

Norje Kranarm hydraulisk N338
Kranarmar till hjullastare för säkra och godkända lyft. Tillgängliga i längder från 3300-7450mm med ett hydrauliskt utskjut. Levereras som standard med Stora BM men kan även tillhandahållas med flera andra originalfästen.

Ring för pris

Norje Kranarm mekanisk N316-318
Kranarmar till hjullastare för säkra lyft. Tillgängliga i längder från 1000-7450mm med ett eller två mekaniska utskjut. Levereras som standard med Stora BM men kan även tillhandahållas med många andra originalfästen.

Ring för pris

Norje Betong - & återfyllnadsskopa N115
Betong- & Återfyllnadsskopan ger lång räckvidd och hög precision vid hantering av t ex betong och grus genom sin avsmalnande design. Anpassad för maskinvikt <6 ton. Levereras som standard med SMS eller Euro fäste men kan även tillverkas med andra originalfästen vid önskemål.

Ring för pris

Norje Grusskopa N104
En tålig grusskopa med väl avvägd volym för traktorer, kompaktlastare och mindre teleskoplastare/hjullastare. Kraftiga skärstål och förstärkningar på de större modellerna. Tillverkas av extra höghållfast stål.

Ring för pris

Norje Lättmaterialskopa N101
Lättmaterialskopan för traktorer, kompaktlastare och mindre hjullastare klarar relativt stora volymer och lämpar sig väl vid hantering av lättare material t ex snö. Tillverkas av extra höghållfast stål.

Ring för pris

Norje Planeringsskopa kompakt N103
En stadig, stark och tålig planeringsskopa, för traktorer och mindre hjullastare (maskinvikt <6 ton), som klarar de flesta påfrestningar. Levereras som standard med SMS (Trima) eller Euro fäste, men även många andra originalfästen kan direktmonteras. Tillverkas av extra höghållfast stål, med förstärkta gavlar och ribbad botten.

Ring för pris

Norje Planeringsskopa kompakt N203
En stadig, stark och tålig planeringsskopa anpassad för kompaktlastare. Levereras med en mängd olika originalfästen, t ex Avant, Kramer, Norcar, Giant, SMS (Trima), Euro m fl. Tillverkas av extra höghållfast stål.

Ring för pris

Norje Universalskopa kompakt N202
En stark skopa med anpassad volym för kompaktlastare med maskinvikt <2 ton. Finns i bredd 1000mm (230liter) resp 1300mm (300liter) med originalfästen för de flesta mindre kompaktmaskiner på marknaden.

Ring för pris

Norje Universalskopa N102
Universalskopan för traktorer och mindre teleskoplastare/hjullastare är en stark och tålig volymskopa för alla ändamål. Kraftigt skärstål och flera förstärkningar. Tillverkas av extra höghållfast stål.

Ring för pris

Filter