Meangreen SK-48 Stalker Stand On

Den kraftfulla, patenterade “STALKER” STAND on WALK bakom gräsklipparen är byggd med stolthet i hjärtat av USA. Med sitt slimmade chassi som bidrar till det extremt låga tyngdpunkten kramar STALKER kullar medan de fortfarande ger klipphöjder upp till 4,75 ”på sitt helt justerbara flytdäck. Denna super tysta stå på / gå bakom gräsklipparen jagar ner gräs i de mest krävande små områden! Varken gräset eller husägaren kommer någonsin att höra det kommer! Kontakta din lokala maskinparken för en demo.
Tillverkare: MeanGreen
Ring för pris

Produktinformation

SK48 STALKER

Drivs med medelgrön ren grön litiumenergimoduler kan den nya trådlösa klipparen på 48 ″ klippa timmar på sina litiumenergimoduler (LEM). Entreprenören STALKER är en riktig ”ALL-DAY” kommersiell elektrisk slåttermaskin.

Och ... Nämnde vi extrem kraft och STEALTHY operation?
KRAFTFULL

STALKER lånar sina kraftfulla motorer och styrenheter från sin storebror (CXR-nollvarv) för att göra enkelt arbete på nästan vilket jobb som helst. Med tillgängliga hästkrafter som överstiger de flesta kommersiella gasklippare i sin klass och över 350 ft lbs vridmoment per drivhjul, bevisar STALKER att sladdlösa elektriska slåttermaskiner verkligen kan vara mycket kraftfulla och mycket TOLA!
TUFF

Mean Green's STALKER är konstruerad av ett tjockt 7-mätigt stålchassi och ett svetsat ståldäck. Flera vinkelförböjningar och lätta hål lånade från flygindustrin gör det lättaste, starkaste, kommersiella stå på slåttermaskin på marknaden idag. Med den 5/8 ″ tjocka undre däckkanten är denna klippare gjord för att hantera kommersiella operationer ... det finns inget tunt stämplat eller delar på DENNA klipparen! Den superlätta vikten gör denna helt elektriska, välbalanserade gräsklippare mycket lättare att hantera och manipulera kring eventuella hinder. Denna gräsklippare byggdes för att slå den kommersiella operatören som laddar klippare in och ut ur sin släpvagn många gånger varje dag. Den enkla, förnuftiga metallkonstruktionen ger extrem hållbarhet och lätt att reparera komponenter.
EFFEKTIV

STALKER har också god ekonomisk mening! Med noll bränsle, noll olja, noll hydrostatiska system och minimalt rutinunderhåll, kommer STALKER att spara dig runt $ 7 per timme! Dessa besparingar ökar snabbt! Finansiera STALKER och dina månatliga betalningar kommer att vara mindre än dina månatliga bränslekostnader för en jämförbar bensinstativ på slåttermaskin!
TYST

Hur tyst är det ?? STALKER är en mardröm för gräs, men en dröm för kunder och husägare. Denna klippare är så tyst; det hörs knappast från 30 meter bort! Med det patentsökt ”Chaos” klippdäcket och 2-hastighets slåtterbladsfunktion, är kraft och tyst ekonomi bokstavligen till hands!

Låt inte din tävling smyga framför dig och ta bort dina intetanande kunder! Nu är det dags att vara den första i ditt område som driver ett kraftfullt, tyst, nollutsläppsstativ på / gå bakom gräsklipparen som kommer att betala för sig själv i besparingar och nya möjligheter!

Filmer

Specifikationer

Attribute nameAttribute value
Vikt med batteri (antal batterier)

382 kg(2) - 330 kg(1)

Vikt utan batteri

278 kg

Mått: Längd - Bredd - Höjd

1397mm - 1257mm - 1067mm

Klippbredd

1220mm

Antal rotorer / antal blad

3

Rotationshastighet

3250 rpm - 3450 rpm

Ljudtryck

87 dB

Klipphöjd

25mm - 114mm

Klipphöjdsjustering

Mekanisk, 15 lägen

Körhastighet

0-13 km/h

Elsystem

Batteri(er) 48 V 140 Ah

Effekt kW - CV-ekvivalens

7,9 kW - 24 hk

Transmission elmotor

2

Elektriska bladmotorer

3

Litiumjonbatteri

LEM 48140

Batteriladdare

220 V 35 A

Laddningstid: 2 batterier

8 timmar

Produkttaggar
Filter