MeanGreen EVO-74" ZTR

EVO-74" ZTR är en batteridriven gräsklippare för den professionella marknaden. Med senaste Litiumtekniken får du en maskin som klarar upp till 8 timmars användande.
Artikelnr: MGEVO-74ZTR
Tillverkare: MeanGreen
Ring för pris

Produktinformation

EVO-74" ZTR är en batteridriven gräsklippare för den professionella marknaden. Med senaste Litiumtekniken får du en maskin som klarar upp till 8 timmars användande. EVO-74" ZTR är utrustad med kraftfulla motorer för både drift och klippdäcket. Den kan jämföras med en gräsklippare med en motoreffekt på 37 Hk. Då den även har ett styrsystem utvecklat för en gräsklippares behov och användningsområden är maskinen användarvänlig och lätt skött.

Klippdäcket samt chassit är tillverkat i aluminium vilket gör maskinen lätt och välbalanserad samtidigt som den är robust och stryktålig. Med ”Zero-turn” teknik får du en manövervänlig maskin som klarar de flesta användningsområden.

Med EVO-74" ZTR får du även en tyst och miljövänlig maskin för områden där ljudnivån är ett problem, samt att du inom flera områden kan start arbetsdagen tidigare samt förlänga den utan att det stör för mycket. Man slipper även hantering av bensin och oljar vilket i flera fall är väldigt kostsamt och tidskrävande.

EVO-74" ZTR har flera tillbehör så som solpanel för ökad autonomi, punkteringsfria däck och frontmonterad lövblås.

Filmer

Specifikationer

Attribute nameAttribute value
Mått: Längd - Bredd - Höjd

2050mm - 1900mm - 1200/1870mm

Klippbredd

1870 mm

Antal rotorer / antal blad

5

Ljudtryck

78 dB

Klipphöjd

25 mm till 140 mm

Klipphöjdsjusteringelektriska
Körhastighet

0 - 20 km / h

Effekt kW - CV-ekvivalens

37 hk

Transmission elmotor2
Elektriska bladmotorer

5

Laddningstid: 3 batterier12 timmar
Vikt

765 kg - 845 kg

Filter