MeanGreen

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida
MeanGreen EVO-74" ZTR
EVO-74" ZTR är en batteridriven gräsklippare för den professionella marknaden. Med senaste Litiumtekniken får du en maskin som klarar upp till 8 timmars användande.

Ring för pris

MeanGreen Nemesis
NEMESIS ger kommersiell klippning till dem som inte behöver batteridrift hela dagen. Med en batteritid på upp till 2,25 timmar (tillräckligt för att klippa upp till 5 tunnland), hastighet på upp till 8 mph, 15-graders lutning och kraft motsvarande en 28 HP gasklippare, kontrollerar NEMESIS varje ruta för det seriösa användare.

Ring för pris

MeanGreen RIVAL 52/60"
RIVAL 52/60" är en batteridriven gräsklippare för den professionella marknaden. Med senaste Litiumtekniken får du en maskin som klarar upp till 8 timmars användande.

Ring för pris

Meangreen SK-48 Stalker Stand On
Den kraftfulla, patenterade “STALKER” STAND on WALK bakom gräsklipparen är byggd med stolthet i hjärtat av USA. Med sitt slimmade chassi som bidrar till det extremt låga tyngdpunkten kramar STALKER kullar medan de fortfarande ger klipphöjder upp till 4,75 ”på sitt helt justerbara flytdäck. Denna super tysta stå på / gå bakom gräsklipparen jagar ner gräs i de mest krävande små områden! Varken gräset eller husägaren kommer någonsin att höra det kommer! Kontakta din lokala maskinparken för en demo.

Ring för pris

Filter