Lyftredskap

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida
Norje Förlängningsgafflar
Förlängningsgafflar, kapacitet från 1500kg till 25 ton, tillverkade av extra höghållfast stål vilket möjliggör att de är starkare, har låg egenvikt och är slankare vilket därmed gör dem mer lätthanterliga..

Ring för pris

Norje Gaffelställ hydraulisk kompakt N250
Ett gaffelställ med hydraulisk gaffelspridning för mindre kompaktlastare (maskinvikt <2 ton). Smidigt att använda och den låga egenvikten ger mer kapacitet över till maskinen. Max last 1500kg. Levereras som standard med mindre kompaktfästen, t ex Avant/Norcar.

Ring för pris

Norje Gaffelställ hydraulisk N150
Ett robust hydrauliskt pallgaffelställ som förenklar och snabbar på arbetet. Utrustat med SMS (Trima) eller Euro fäste som standard, kan även levereras med många andra originalfästen. Max last 2500kg.

Ring för pris

Norje Gaffelställ mekanisk kompakt N240
En gedigen och stadig pallgaffelram till kompaktlastare. Max last 1600kg

Ring för pris

Norje Gaffelställ mekanisk N140
Norje pallgafflar är gedigna och stadiga och utrustade med kvalitetsgafflar från tyska Vetter GmbH. Levereras med SMS eller Eurofäste men kan även beställas med en mängd andra originalfästen. Max last 2500kg.

Ring för pris

Norje Kranarm hydraulisk N338
Kranarmar till hjullastare för säkra och godkända lyft. Tillgängliga i längder från 3300-7450mm med ett hydrauliskt utskjut. Levereras som standard med Stora BM men kan även tillhandahållas med flera andra originalfästen.

Ring för pris

Norje Kranarm mekanisk N316-318
Kranarmar till hjullastare för säkra lyft. Tillgängliga i längder från 1000-7450mm med ett eller två mekaniska utskjut. Levereras som standard med Stora BM men kan även tillhandahållas med många andra originalfästen.

Ring för pris

Filter