Lundberg

Lundberg-redskapsbärare är snabba, smidiga och starka maskiner som lämpar sig för fastighets- och miljöunderhåll året om.

Lundberg 40-serien består av produkterna 4140/4240, 5240, 6240 , 7240 och 8240 med omfattande utbud av tilläggsutrustning. Dessa tål hård belastning och har säker teknik och tillförlitliga komponenter.

Mobila och mångsidiga
Deras maskiner är mobila, mångsidiga, produktiva och miljövänliga dom har extremt bra köregenskaper även på trånga platser samt i terrängen. Lundbergare är smidig, snabb och stark och är avsedd för miljövård och underhåll året runt. Styrvinkel 43° / Midjeledens pendlingsvinkel 11°-17° / Lundbergaren flyttar sig snabbt mellan arbetsuppdragen med 50 km/h. Möjlighet att använda två redskap samtidigt minskar behovet av specialmaskiner. Investerings-, drifts- och underhållskostnaderna minskar. Snabbhet, smidighet och kraften ökar den effektiva arbetstiden och produktiviteten. Mångsidighet och bra mobilitet ökar produktiviteten både för beställaren och för entreprenören. Högre produktivitet med mindre insats varje dag. Lundbergs förarmiljö är rymlig, ljudlös och varm.De ergonomiska pilotstyrda manöverorganen gör arbetsdagen till en dröm.

Lundberg minskar miljöbelastningen
Produktivitet och miljövänlighet går hand i hand. Lundbergaren uppfyller kraven för den bästa tillgängliga tekniken (BAT= Best available technology).

Behöver du en traktor, hjullastare eller plog? Eller kanske alltihop? Det är precis vad Lundbergs redskapsbärare är – en multimaskin!

Några användningsområden:

Bekämpning av halka
Effektiv snöröjning
Lastar och lossar med precision
Borstning, rengöring av vägar och gator
Buskröjning
Asfaltsarbeten
Många andra specialuppdrag
Arbetsmiljö och körglädje:

Rymlig förarhytt
Varm och skön förarhytt
Förarhytt med senaste tekniken
Marknadens tystaste förarmiljö
Lättkörd, smidig, snabb och stark
Lundberg redskapsbärare

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Lundberg 4150/4250
Lundberg 4150/4250 En stark och smidig multimaskin för fastighets- och miljö underhåll!

Ring för pris

Lundberg 5250
Lundberg 5250 - En legendarisk, stor multimaskin.

Ring för pris

Lundberg 6250
Lundberg 6250-Multimaskinen med stark lastare för tunga redskap och laster.

Ring för pris

Lundberg 8250
Lundberg 8240 är Lundbergs största och kraftfullaste multimaskin. Maskinen utmanar lastmaskinerna på lyftkraft och lyfthöjd.

Ring för pris

Filter