Kubota L2602

62 hk, HST, 2/4WD, 30 km/h, 1970 kg.
Artikelnr: KL2602
Tillverkare: Kubota
Ring för pris

Produktinformation

"Storebror" till Kubota L2421. Detta är dock en helt ny hytt, motor och mycket mer.

Kubota L2602 är fyrhjulsdriven traktor med servostyrning och har 62 hästkrafter med miljöklass STEG IIIB samt är hydrostatdriven (HST) med tre gruppväxlar samt autogas (motorvarvet följer med fotpedalen). Den har även "Stall Guard" och "HST Plus" vilket är ett datorassisterat hjälpmedel, kan hjälpa till att varva upp vid körning med PTO:n igång så maskinen inte sackar samt funktionen "Auto H-DS" som kan växla mellan hög och låg under färd, t.ex. om du har ett tungt släp bakom och det kommer en brant backe så kan den växla ner sen när du har kommit upp så växlar den tillbaka till högfartsläget. Vilket gör den väldigt lättkörd. Denna traktor har även en hög transporthastighet, 30 km/h.

Hytt med ACC (automatisk klimatkontroll), Enpedalsstyrd med lastavkännande (HST) servohydrostat med 3 fartområden, Stor LCD-display, Mek. PTO bak, 3-punktslyft, farthållare, El. uppvärmd bakruta, bakrutetorkare, arb. belysning fram och bak, radio, varningsljus, 1 d/v uttag bak med flytläge, joystick för lastare/frontlyft, komfortstol och turfdäck är svensk standard.

Sedan kan man välja till frontfäste, PTO-fram, frontlastare, fler hydrauluttag, mer arbetsbelysning, framskärmar, industridäck mm.

Kubota L2602 har en stor och rymlig hytt med bra sikt. Det är en riktigt fin och stark kompakttraktor för de tuffaste jobben i sin klass. Passar lämpligen som t.ex. snöröjningsmaskin, gräsklippare av stora ytor, dragare av en vagn eller en bogserande sopmaskin, typ Schmidt MS150 fd. Geting G2 mm.

Traktorerna från Kubota kan man kundanpassa väldigt mycket så den tekniska datan kan skilja något från maskin till maskin. Samt mängder av möjliga redskapsalternativ finns.

Kubota är ett anrikt företag från 1890 och världens tredje största tillverkare av traktorer. I Sverige är Kubota ett känt begrepp i branschen som står för ett brett utbud av kvalitativa kompakttraktorer och gräsklippare. Här i Sverige har Kubota funnits länge men de större lantbrukstraktorerna börjades lanseras kring 2010. Kubota är även en av världens största tillverkare av mindre dieselmotorer generellt.

Filmer

Specifikationer

Attribute nameAttribute value
Längd3 275 mm
Bredd1 560 mm – 1 820 mm *Beroende på däck
Höjd hytt2 375 mm
Vikt1 970 kg
MotorKubota V2403-CR-TE4-EU2, 4 cyl, STEG III B
Hästkrafter62 hk
TransmissionHST, 3 st. gruppväxlar + HDS
Drivning2/4WD
BränsleDiesel, 51 liter
FrontfästeHEVA 3-punkt 8.01
3-punktslyftKat 1, lyftkapacitet 1 750 kg
LastareLA1054EC, lyftkapacitet 1 129kg
Mek. PTO framFinns 1000 rpm som tillval
Mek. PTO bak540 rpm
Hydraulik2 d/v uttag fram, 3 d/v uttag bak
Hastighet30 km/h
HjulTurf, entreprenad eller traktormönster
StyrningHydraulisk servostyrning
Vändradie3,2 meter med styrbroms
Produkttaggar
Filter