K-Heat Eco Weedkiller PRO 10

Utgångspunkten i utvecklandet av Eco Weedkiller var att skapa en enhet som vem som helst kunde driva efter en kort introduktionsperiod. Med enheten kan du enkelt växla mellan ogräsbekämpningsläge och desinfektionsläge. Resten sköts av Eco Weedkillers automatik. Detta säkerställer att enheten alltid drivs effektivt samt inom de rätta parametrarna.
Artikelnr: KHWKPRO10
Tillverkare: K-Vagnen
Ring för pris

Produktinformation

HUR ÄR ECO WEEDKILLER PRO UPPBYGGD?

Huvudkomponenterna i enheten är  dieselmotor, högtryckspump, vattenvärmare, vattenbehållare och slangvindor. Komponenterna har valts utgående från deras höga kvalitet för att garantera pålitlighet och lång livslängd – inte endast utgående från pris. Resultatet är att enhetens koldioxidavtryck är så litet som möjligt. Enheten drivs med diesel, gärna biodiesel för att ytterligare minska utsläppen. Vattenvärmarens driftseffektivitet är extremt hög och den tyska Hatz-motorn följer de strängaste utsläppskraven. Eftersom vi använder komponenter av hög kvalitet och från välkända varumärken försäkrar vi oss om att reservdelar och underhåll finns tillgängliga.

Enheten kan transporteras i de flesta paketbilar och släpvagnar med bromssystem. Alternativt kan Eco Weedkiller Pro utrustas med en snabbkoppling som finns tillgänglig i de flesta sorterna.

Enheten har en standardvattenbehållare på 310 liter. Beroende på transportfordonets lastkapacitet kan extra vattenbehållare läggas till. Därutöver kan inloppsslangen kopplas till vattenledningen på plats för att fylla på vattenbehållaren.

Bensinbehållaren rymmer tillräckligt med bränsle för att räcka åtminstone ett 8-10 timmars arbetsskift.

Eco Weedkiller Pros normala tryckvattenslangvinda har en 80 meter lång slang, vilket gör att du kan behandla ett område på över ett halvt hektar på samma gång. Genom att planera arbetet och vattenlogistiken i området på förhand kan kostnadseffektiviteten förbättras.

DESINFEKTION

Eco Weedkiller Pro kan utrustas med ett desinfektionsläge. I detta fall justeras enheten med en tilläggsinställning för vattentryck och temperatur. Detta möjliggör rengöring och desinfektion samtidigt, vilket i sin tur medför effektivitet och kostnadsbesparingar.

Specifikationer

Attribute nameAttribute value
Vattentank

310 l, utbyggbar

Längd

1870 mm

Höjd

1200 mm

Bredd

1250 mm

Vikt

530 kg (tom)

Vikt

920 kg (fylld med vatten)

Slangvinda

80 m behandlingsslang
20 m vattenpåfyllningsslang

Bränsletankens kapacitet

90 Liter

Motor

Hatz – dieselmotor 9,3 kW
Dieselvärmare 93 kW
Cat högtryckspump, max tryck 150 bar

Tryck

Ogräsbekämpning: 10 l/min (99-101⁰C)
Högtryckstvätt & desinficering: 150 bar, 15 l/min (70-75⁰C)

Produkttaggar
Filter