K-Heat Eco Weedkiller

Eco Weedkiller Garden är världens första enhet för ogräsbekämpning med 100°C vatten. Enheten har utvecklats för lätt och säker användning för individuellt bruk. Om du är trött på att bekämpa ogräs manuellt eller inte vill belasta din trädgård med gifter är Eco Weedkiller perfekt för dig.
Artikelnr: KHWKB
Tillverkare: K-Vagnen
Ring för pris

Produktinformation

Behandla de oönskade växterna med 100-gradigt vatten. Efter behandlingen räcker det 1-2 veckor innan växterna är helt döda och kan avlägsnas t.ex. med en borste. Alternativt kan du vänta tills de döda växterna återvänder till den naturliga cykeln med vinden.

Ogräsbekämpning är därmed möjlig utan kemikalier eller gifter och med ett väldigt litet koldioxidavtryck. Livscykelpåverkan (LCA) är låg vid användning av Eco Weedkiller Garden hetvattenenhet.

Vi på Eco Weedkiller utvecklar och producerar utrustning av hög kvalitet – Eco Weedkiller både kan och bör repareras. Enhetens ”hjärta” är gjord av rostfritt stål, vilket garanterar en lång livslängd. När din Eco Weedkiller Garden efter många års bruk når slutet av sin livscykel kan den nästan helt och hållet återvinnas, vilket miljön tackar för.

Specifikationer

Attribute nameAttribute value
Motor

10A/230V, 2000W eller 16A/230V, 3000W

Vattentank

25 liter

Slangvinda

3 meter behandlingsslang

Längd

400 mm

Höjd

1180 mm

Bredd

400 mm

Vikt

26 kg (tom)

Vikt

51 kg (fylld med vatten)

Produkttaggar
Filter