Vi ber om ursäkt! Den här produkten är inte tillgänglig längre.

ISAL 6000

Den nya generationens sopmaskin
Artikelnr: ISAL6000
Ring för pris

Produktinformation

ISAL 6000 - Den nya generationens sopmaskin! ISAL 6000 med rostfri sopbehållare på sex kubikmeter är det idealiska valet för gatsopning, sandupptagning och renhållning av gator i städer och bostadsområden. I hamnar och på flygplatser. Den är samtidigt det mest effektiva alternativet för krävande sopning vid industrianläggningar. Liksom för alla användningsområden som kräver bästa sopningsprestanda utan att släppa ut damm i luften.
Teknik
Synkroniserad styrning av båda axlar ger bättre manövrerbarhet i alla driftsituationer och maximal sopningsnoggrannhet, även i svängar.
Komfort och ergonomi
Hytten är utformad för att ge bästa komfort och enkel manövrering. Dessutom med högsta säkerhet, ergonomiska standard och full kontroll över alla faser i arbetet.
Effektivitet
Kombinationen av mekanisk sopning, sugning och filtrering ger kraftfull och snabb uppsamling av alla material. Från damm till löv, grus och större skräp.
Miljö
Filtreringssystemet i ISAL 6000 fångar upp fina dammpartiklar till och med PM1 under alla driftförhållanden. Därmed eliminerar systemet nästan alla utsläpp av föroreningar till atmosfären.
Ekonomi
ISAL 6000 optimerar energiförsörjning och energisparande under alla arbets- och körförhållanden. Den har även två automatiska körlägen, Eco- och Powerläge.

Filmer

Specifikationer

Attribute nameAttribute value
Behållare6 mc - 6000 l
Längd5924 cm
Bredd2115 cm
Höjd2940 cm
Filter