Produkter taggade med 'heatweed'

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida
Heatweed MiD 3.0
MiD 3.0 är en hållbar och kostnadseffektiv lösning, som maximerar effekten av varmt vatten. Den funktionsdrivna designen ger enkel manövrering och lite underhåll.

Ring för pris

Heatweed Mini 2.1
Flexibla Mini kan anslutas direkt till ett vattenutlopp och sättas i ett uttag på 230 V. Maskinen har en mycket låg ljudnivå (68 dB), låga avgasutsläpp och låg vattenförbrukning. Den är enkel att använda, pålitlig och robust.

Ring för pris

Heatweed Multi M
Heatweed Multi M är en mångsidig och användarvänlig lösning för att hålla större områden både rena och ogräsfria. Maskinen kan användas av en eller två användare, utan att äventyra resultaten.

Ring för pris

Heatweed Multi S
Heatweed Multi S fungerar perfekt både som högtryckstvätt och som miljövänlig ogräsbekämpningsmaskin. Med ett tryck på upp till 200 bar och en temperatur på upp till 100 °C löser den snabbt upp smuts och alger – utan att behöva kemikalier.

Ring för pris

Heatweed Sensor 2.0
Patenterad sensorteknik gör Heatweed Sensor 2.0 till den mest kostnadseffektiva kemikaliefria ogräsbekämpningsmaskinen som finns. Den avancerade tekniken säkerställer lägsta möjliga vattenförbrukning – plus lika låg bränsleförbrukning och avgasutsläpp. Sensor kan monteras på redskapsbärare av olika märken och manövreras med en digital display från hytten. Alla förare av Sensor utbildas och certifieras av Heatweed Academy.

Ring för pris

Heatweed XL 1.0
Heatweed XL är en extremt effektiv lösning utformad för stora områden. Ventilstyrning som är enkel att använda gör riktad behandling möjlig. Detta innebär lägre vatten- och energiförbrukning och minskade avgasutsläpp. Heatweed hjälper gärna till med nyckeltal och anbudsberäkningar.

Ring för pris

Filter