Handgräsklippare

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida
HUSQVARNA LB 348SI
Gräsklippare med uppdaterad professionell design, snabb elstart, ergonomiskt handtag och robust stålkåpa på 48 cm som håller länge och ger överlägsen manövrerbarhet och utmärkt klippresultat. Kniven och aggregatet med BioClip-mulching skapar mindre och finare gräsklipp som snabbt absorberas av gräsmattan. Det innebär att du slipper uppsamling och återför viktig näring för en grönare gräsmatta.

Ring för pris

HUSQVARNA LB 553S
LB 553S är en pålitlig, robust BioClip®-maskin utformad för tuff, professionell användning. Konstruktionen är utformad med hänsyn till bästa möjliga ergonomi för användaren och bra klippresultat, även i blöt väderlek. Handtaget är effektivt vibrationsdämpad och den centrala klipphöjdsjusteringen är fjäderbelastad för att justeringen ska bli så bekväm som möjligt. LB 553S är självgående med framhjulsdrift för optimalt handhavande. Lättviktshjul av aluminium med dubbla kullager och gummidäck.

Ring för pris

HUSQVARNA LC 347iVX
Batteridriven gräsklippare med ökad klippbredd och dubbla batteriplatser, kompatibel med alla Husqvarna-batterier för ökad bekvämlighet, kostnadseffektivitet och körtid. Tyst och effektiv drift med noll direkta utsläpp. Ergonomisk design med intuitiv knappsats, enkel höjdjustering och enkel manövrering. Självgående för lättare klippning av medelstora gräsmattor. Bluetooth-anslutning ger användaren produktdata och information och möjliggör effektivare service.

Ring för pris

HUSQVARNA LC 347V
Slitstark gräsklippare för enkel, bekväm klippning och ett perfekt utseende på gräsmattan. Smarta lösningar såsom vikbara handtag, variabel hastighet och enkelt justerbar klipphöjd minskar ansträngningen och ger utmärkt resultat. Uppsamling i toppklass lämnar gräsmattan snygg och prydlig.

Ring för pris

HUSQVARNA LC 347VI
Högspecificerad självgående gräsklippare med kompositchassi och kraftfull motor. Den unika InStart funktionen gör att gräsklipparen startar genom att man för bygeln mot handtaget och stannar när man släpper den. Bekvämt och fällbart handtag minskar ansträngning vid varje användning. Variabel hastighet och lättjusterad klipphöjd säkerställer bra klippresultat, medan uppsamling i toppklass lämnar gräsmattan snygg och prydlig.

Ring för pris

HUSQVARNA LC 353iVX
Batteridriven gräsklippare med ökad klippbredd och dubbla batterifack som är kompatibla med alla Husqvarnas batterier. Självgående för enklare klippning av medelstora gräsmattor. Bluetooth-anslutning ger användaren produktdata och information och möjliggör effektivare service.

Ring för pris

HUSQVARNA LC 353V
Högkvalitativ gräsklippare med kraftfull fyrtaktsmotor och variabel hastighet. Låg vikt, kompositchassi och aluminiumhjul. Smarta lösningar som bekvämt och fällbart handtag samt lättjusterad klipphöjd ger bekväm användning. Funktionell dammreducerande uppsamlare, utformad för att innesluta damm och hindra det från att påverka användaren samt behålla allt uppsamlat gräs för ett snyggt och prydligt resultat.

Ring för pris

HUSQVARNA LC 353VI
Kraftfull, tålig och högkvalitativ gräsklippare med fyrtaktsmotor för förstklassigt resultat av både klippning och uppsamling. Den unika InStart funktionen gör att gräsklipparen startar genom att man för bygeln mot handtaget och stannar när man släpper den. Bekvämt och fällbart handtag, lättåtkomliga reglage, variabel hastighet och lättjusterad klipphöjd minskar ansträngningen vid varje användning. Funktionell dammreducerande uppsamlare, utformad för att innesluta klipprester och hindra det från att påverka användaren samt behålla allt uppsamlat gräs för ett snyggt och professionellt resultat.

Ring för pris

Pellenc Rasion 2 Easy
Rasion 2 Easy manövervänlig klippare med drivning, lätt och smidigt chassi med bakhjulsdrivning. En batteridriven klippare som klarar upp till 3600 kvm

Ring för pris

Pellenc Rasion Basic
Smidig gå bakom klippare med ett lätt och smidigt chassi får du här en batteridriven klippare som klarar upp till 3600 kvm

Ring för pris

Stiga Combi 55 SQ DAE - Dual 5 Ah (x4)
Självgående gräsklippare med dubbla 48 V-batterier och ett klippsystem med fyra olika funktioner: uppsamling, mulching, sidoutkast och bakutkast. 70-liters uppsamlare.

Ring för pris

Stiga Multiclip PRO 50 SX DAE - Dual 5 Ah (x2)
Självgående batteridriven mulchinggräsklippare med dubbla 48-voltsbatterier.

Ring för pris

Stiga Multiclip PRO 50 SX H
Gräsklippare med 167 cc bensinmotor, mulchingsystem och framhjulsdrift.

Ring för pris

Stiga Multiclip PRO 53 SVX H
Självgående mulchinggräsklippare med en Honda GCVx200-motor på 201 cc och hastighetsvariator. Lämplig för trädgårdar upp till 2 200 m². Funktionerna omfattar ett mjukt X-format handtag som ger mer flexibilitet vid klippning runt hinder.

Ring för pris

AS Motor 63 2T ES Släntklippare
AS 63 är maskinen för den som vill klippa slänter och ojämna ytor där man idag trimmar. Med sina dubbla knivar och unika klippdäck klarar du klippa gräs upp till 130 cm högt. Med tillbehör som dubbelmontage och mulching-kit får du en maskin som klarar de tuffaste gräsförhållandena. Maskinen passar de områden som man idag inte klipper kontinuerligt.

Ring för pris

Filter