Greentec Scorpion 330/430 Basic

Släntklippare GreenTec Scorpion 330 & 430 BASIC är de minsta modellerna i Scorpionserien och är lämpliga för kompakttraktorer, mindre lastare och redskapsbärare. Scorpion BASIC-serien monteras i traktorns frontlyft eller i lastmaskinens lastarfäste. BASIC-serien drivs av bärarens hydrauliksystem.
Ring för pris

Produktinformation

Hybrid Arm System

Alla modeller av GreenTec Scorpion kommer med Hybrid Arm System vilket innebär att armen kan styras både med och utan parallellarmfunktion. Val av funktion görs enkelt på maskinens manöverpanel i hytten. Med detta flexibla system kan de båda systemens fördelar utnyttjas i samma maskin beroende på vilket redskap som är monterat, vilket arbete som ska göras och om maskinens manöverförmåga begränsas av omgivningen. En annan fördel är att detta reducerar transportbredden och trafiksäkerheten ökar.

GreenTec Scorpion belönades med Silvermedalj på Agritechnica 2019 för innovationen Hybrid Arm System.

Grundutrustning

I grundutförandet ingår hydraulisk påkörningssäkring, elektrisk styrning med Danfoss proportionalstyrda ventiler med Danfoss minijoystick med 3 proportionella funktioner, lastmaskinsfäste samt flytställning på klippvinkeln och arm.

Kräver 1 st enkelverkande hydrauluttag med 50 L, 1 st retur samt 1 st läckledning till tank.

Användningsområde:

Släntklippning

Häckklippning

Grönytor

Produktfördelar:

Hybrid Arm System

Hydraulisk påkörningssäkring

Frontmontering

2 års garanti

Specifikationer

Attribute nameAttribute value
Vikt utan tillbehör (kg)

480 kg (330), 520 kg (430)

Produkttaggar
Filter