Goupil G6

Klassledande köregenskaper, utrustningsnivå och lastutrymme.
Artikelnr: GoG6
Tillverkare: Goupil
Ring för pris

Produktinformation

Söker ni ett optimalt elfordon som med lätthet tar sig fram i våra städer är Goupil G6 ett kompakt, tyst och oerhört smidigt fordon. Med svängradie på endast 6,7 meter och en hastighet upp till 80 km/h så är den ett perfekt arbetsredskap vid parkskötsel, avfallshantering, bevattning samt städuppdrag i centrum men även för transporter utanför städerna. Hytten är modern, bekväm och med en hög utrustningsnivå som standard. Inne i hytten finns det gott om plats för tre personer.

Goupil G6 har konstruerats för att vara ett elektriskt arbetsfordon som är bekvämt, säkert och robust. Ett modernt elfordon som är smidigt att arbeta med i centrum men passar givetvis även i ytterområden. Den moderna hytten har ett ergonomiskt insteg och gott om plats. Goupil G6 är det perfekta elfordonet vid parkskötsel, avfallshantering, städuppdrag samt för paket och logistik distribution.

Goupil G6 har en mängd påbyggnader att välja bland som standard, kombinerat elfordon med verktygsskåp och tippbart flak samt hydrauliskt lastväxlar flak för att nämna några. Vill ni ha ett flexibelt, tyst, helt elektriskt elfordon med många smarta funktioner är Goupil G6 det självklara valet.

Specifikationer

Attribute nameAttribute value
Lastvikt

900 kg

Mått480 x 192 x 170 cm (lxhxb)
Säten3
BatteriLitium
Hastighet

80 km/h

Max. dragkraft

1 700 kg

Produkttaggar
Filter