Ficon V2300E

Ficon Oy är känd för sina slitstarka produkter av hög kvalité. Vi är experter inom tillverkning av produkter för fastighetsskötsel och vinterväghållning.
Artikelnr: FCV2300E
Tillverkare: Ficon
Ring för pris

Produktinformation

FC V2300E är en lätt och bekväm ledad snöplog för pickups, och tack vare utmärkt design passar den utmärkt för professionellt bruk i tuffa förhållanden. Med snabbinfästningen går plogen att fästas på bilen t.o.m. på under en minut och på nästa alla populäraste pickup modeller. V2300E är vår populäraste snöplog för pickup bilar.

Plogens snabbinfästning

Plogen ska vara lätt att ta bort och sätta på, för att inte behöva köra omkring med plogen då den inte behövs. FC snöplogarna fästs i bilen med lätt snabbinfästning. Plogens fästning sker på till och med under en minut.

Den unika tryck ner- och flytfunktionen

Alla våra plogar är utrustade med hydraulisk tryck ner -funktion som trycker ner plogen för att göra resultatet bättre. Marknadens effektivaste tryck ner -funktion möjliggör det bästa plogresultatet och funktionen kan användas utan tidsbegränsning.  Flytfunktionen låter plogen flyta längs markytan med sin egen tyngd, då följer plogen markens ojämlikheter och plogandet blir bekvämare.

Marknadens största lutningsvinkel

Den stora 8°  lutningsvinkel gör resultatet bättre och gämnare. Den minskar motståndet, oljudet och stötar mot bilen.

Användning

V2300E snöplogen är en mycket mångsidig plog, som används t.ex. för att ploga gårdsplaner, parkeringsplatser, gångvägar samt övriga vägar. Plogen är bekväm att använda tack vare att infästningsramen sitter fast en bit under bilen, vilket ger plogen en utmärkt vinkel, som minskar motståndet.

FC Snöplogarna är av hög kvalité och ett utmärkt val när det gäller att utrusta en pickup. Kolla också våra unika hyvelblad samt sandspridare med tippflak!

Filmer

Specifikationer

Attribute nameAttribute value
Arbetsbredd

2 000 - 2 300 mm

Vikt

155 kg

Produkttaggar
Filter