Ficon MS2500

Ficon Oy är känd för sina slitstarka produkter av hög kvalité. Vi är experter inom tillverkning av produkter för fastighetsskötsel och vinterväghållning. FC MS2500E är en lätt och slitstark snöplog för pickups, med justerbara och kastande vingar. Tack vare snabbinfästningen går plogen att fästas på bilen t.o.m. på under en minut.
Artikelnr: FCMS2500
Tillverkare: Ficon
Ring för pris

Produktinformation

Plogens snabbinfästning

Plogen ska vara lätt att ta bort och sätta på, för att inte behöva köra omkring med plogen då den inte behövs. FC snöplogarna fästs i bilen med lätt snabbinfästning. Plogens fästning sker på till och med under en minut.

Den unika tryck ner- och flytfunktionen

Alla våra plogar är utrustade med hydraulisk tryck ner -funktion som trycker ner plogen för att göra resultatet bättre. Marknadens effektivaste tryck ner -funktion möjliggör det bästa plogresultatet och funktionen kan användas utan tidsbegränsning.  Flytfunktionen låter plogen flyta längs markytan med sin egen tyngd, då följer plogen markens ojämlikheter och plogandet blir bekvämare.

Marknadens största lutningsvinkel

Den stora 8°  lutningsvinkel gör resultatet bättre och gämnare. Den minskar motståndet, oljudet och stötar mot bilen.

Användning

MS2500E snöplogen är avsedd för plogning av vägar, trottoarer och gårdsplaner. Plogen är bekväm att använda tack vare att infästningsramen sitter fast en bit under bilen, vilket ger plogen en utmärkt vinkel, som minskar motståndet.

FC Snöplogarna är av hög kvalite och ett utmärkt val när det gäller att utrusta en pickup. Kolla också våra unika hyvelblad samt sandspridare med tippflak!

Filmer

Specifikationer

Attribute nameAttribute value
Arbetsbredd

2 200 - 2 500 mm

Vikt

140 kg

Produkttaggar
Filter