ETOS®

Vårt helt nya 100% elektriska arbetsfordon

Detta mångsidiga och snabba arbetsfordon ger er effektivitet och smidighet i en klass helt för sig. Med elbilen ETOS® är det enkelt att utföra arbetsuppgifter miljövänligt och till mycket låga kostnader. ETOS® är designad för att ge föraren gott om utrymme och rejäl lastkapacitet. Detta förenklar arbetsuppgifterna både i stadsmiljö och på landsbygden.

Välutrustad rymlig bil i kompakt format

ETOS® är en välutrustad eldriven rymlig arbetsbil i ett kompakt format som trivs i alla miljöer. Ett brett spektrum av traditionella användningsområden inom t.ex. park- och grönyteskötsel, paketleveranser, matbud, fastighetsunderhåll och transporter – det är bara fantasin som sätter gränserna för vad ETOS® kan användas till.

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida
ETOS® Cargo - elbil med skåp
Cargo-modellen av ETOS® är utrustat med ett rymligt skåp med måtten 138x120x100 cm. Perfekt när du behöver få med dig verktyg, redskap eller annan utrustning som behöver vara skyddad från väder och vind.

Ring för pris

ETOS® Pickup - elbil med flak
Pick-up-modellen av ETOS® är utrustat med ett praktiskt flak med måtten 134x120x29,5 cm. Perfekt för enkel i- och urlastning av material och utrustning du behöver få med dig för att kunna utföra dagens sysslor.

Ring för pris

Filter