Eldrivna maskiner

På maskinparken tänker vi på miljön. Därför erbjuder vi ett sortiment av det allra bästa eldrivna maskiner markanden har att erbjuda. Maskinparken erbjuder allt från eldrivna åkgräsklippare till eldrivna lastmaskiner.

Med hjälp av kraftfulla och hög kvalitativa batterier från de mest etablerade tillverkarna på marknaden kan Eldrivna maskiner göra samma jobb som en maskin med förbränningsmotor men med betydligt lägre buller nivåer och utsläpp.

I vårt sortiment hittar du eldrivna maskiner från Meangreen, Raymo, Weidemann, Giant, Multione och Stiga

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida
MeanGreen EVO-74" ZTR
EVO-74" ZTR är en batteridriven gräsklippare för den professionella marknaden. Med senaste Litiumtekniken får du en maskin som klarar upp till 8 timmars användande.

Ring för pris

MeanGreen RIVAL 52/60"
RIVAL 52/60" är en batteridriven gräsklippare för den professionella marknaden. Med senaste Litiumtekniken får du en maskin som klarar upp till 8 timmars användande.

Ring för pris

Meangreen SK-48 Stalker Stand On
Den kraftfulla, patenterade “STALKER” STAND on WALK bakom gräsklipparen är byggd med stolthet i hjärtat av USA. Med sitt slimmade chassi som bidrar till det extremt låga tyngdpunkten kramar STALKER kullar medan de fortfarande ger klipphöjder upp till 4,75 ”på sitt helt justerbara flytdäck. Denna super tysta stå på / gå bakom gräsklipparen jagar ner gräs i de mest krävande små områden! Varken gräset eller husägaren kommer någonsin att höra det kommer! Kontakta din lokala maskinparken för en demo.

Ring för pris

Raymo Torpedo
Elektrisk, radiostyrd rotorklippare, släntklippare. 107 cm klippbredd, 250 kg.

Ring för pris

Weidemann 1160 e-Hoftrac
Eldriven, 6,5 kW färdmotor, 9 kW huvmotor, väger ca 2350 kg, lyfter ca 1089-1348 kg, 15 km/h, 32 l/min.

Ring för pris

Giant G2200E
Med G2200E introducerar TOBROCO-GIANT sin första elektriska hjullastare. G2200E kombinerar det bästa från båda världar med fördelarna med en ledad lastare och nära tyst drift utan utsläpp. Ellastaren är idealisk för arbete i byggnader, mellan djur eller på byggarbetsplatser i stadsområden.

Ring för pris

Multione EZ-Serien EZ7
EZ-serien är speciellt lämplig för inomhusbruk där ventilation är begränsad eller obefintlig och det finns strikta bullerbegränsningar.

Ring för pris

Stiga E-Park 220
Batteridriven åkgräsklippare med frontmonterat 95-centimeters klippaggregat med QuickFlip-teknik (ingår ej).

Ring för pris

Filter