Egholm City Ranger 3070

Vi presenterar stolt City Ranger 3070, en större kompakt maskin med ett nytt innovativt svepsystem. Med en totalvikt på 3 ton och en motoreffekt på ca. 70 hk, City Ranger 3070 är en stark konkurrent i denna maskinklass inom många områden; Multifunktionell användning, snabb växling, 1 m3 behållarkapacitet, hög manövrerbarhet och optimal förarkomfort, modern joystick och en tumpedal är bara några av dess unika egenskaper.
Artikelnr: eg3070
Tillverkare: Egholm
Ring för pris

Produktinformation

Med lanseringen av den nya City Ranger 3070 introducerar Egholm också en sann innovation inom svepande teknik. Sugsoparen på City Ranger 3070 har justerbar sugbredd och styrka, vilket gör det möjligt att anpassa prestanda till varje uppgift.

Med justerbar sugbredd och kraft gör det nya sopsystemet det möjligt att ta sig an en mängd olika uppgifter. Den fjäderbelastade sopborstarmen böjer sig när den träffar hinder och minskar risken för brott.

Den flexibla ledade fogen mellan de två axlarna ger City Ranger 3070 en otroligt liten inre svängcirkel på bara 1650 mm. Korta överhäng fram och bak ger utmärkt manövrerbarhet längs väggar och runt hörnen, vilket ger åtkomst till trånga utrymmen och gör det möjligt att arbeta mycket nära hinder.

Dessutom väger basmaskinen endast 1720 kg, vilket gör marktrycket tillräckligt lågt för att maskinen ska kunna användas på känsliga ytor som gräsmattor och trottoarer.

För optimal manövrerbarhet är fotbromsen utrustad med en tumpedal, vilket gör att föraren kan sakta ner maskinen utan att minska motorvarvtalet eller oljeflödet på arbetspumparna. Detta är en värdefull funktion vid klippning av större områden. Under svängar kan föraren hålla fordonet i farthållarläge och minska hastigheten utan att tappa kraft och prestanda på arbetshydrauliken. När tumpedalen har släppts återgår fordonet till den inställda farthållarhastigheten.

I utvecklingen av City Ranger 3070 har Egholm fokuserat på att säkerställa optimal förarkomfort. Funktioner som en multi-justerbar arbetsposition, lågt ljud i kabinen - endast 69 dB (A), ett unikt ventilationssystem med A / C som standard och en 360-gradersvy av arbetsområdet bidrar alla till att göra City Ranger 3070 till bra ställe att tillbringa din arbetsdag.

Filmer

Specifikationer

Attribute nameAttribute value
Motor

Perkins diesel 404F-E22TA

Effekt

67 / 50  hk/kW

Drivning

AWD

Längd

3685 mm

Bredd

1220 mm

Höjd

2000 mm

Vikt

1800 kg

Produkttaggar
Filter