Egholm City Ranger 2260

Den kraftfulla bensinmotorn med fyrhjulsdrift låter dig ta hand om alla svepnings-, markvårds- och vinteruppdrag i staden. Ett komplett sortiment av skräddarsydda tillbehör av kvalitet garanterar perfekta resultat. Det du får är maximal mångsidighet och effektivitet - genom världens snabbaste växling mellan tillbehör, ledad manövrerbarhet, enkel hantering och drift med maximal förarkomfort.
Tillverkare: Egholm
Ring för pris

Produktinformation

Oöverträffad mångsidighet

City Ranger 2260 är mångsidig, men den är också specialiserad för att passa dina dagliga uppgifter. Med det stora utbudet av bilagor tillgängliga har du en maskin som utför alla uppgifter perfekt utan att kompromissa med kvalitet, hastighet eller slutresultat.

Den robusta A-ramen som är uppfunnet och designat av Egholm gör det möjligt för föraren att byta redskap utan verktyg. Alla mekaniska, hydrauliska, vatten- och elektriska system är anslutna genom att helt enkelt vrida ett handtag - och maskinen är redo att startas. Ingen tid slösas bort i verkstaden - det kunde inte vara enklare!
Stor manövrerbarhet och enkel hantering

Kompakt design och ledad styrning säkerställer att City Ranger 2260 kan sätta på en platta - nästan. Med en inre vridcirkel på bara 1200 mm kan City Ranger 2260 nästan linda sig runt lampstolpar och andra hinder i stadslandskapet.

Enkel hantering är dessutom nyckeln både för effektivitet och för operatörens säkerhet.

Dina direkta fördelar:

    Låg initial investering
    Mer årlig arbetstid - snabb avkastning på investeringen
    Mindre utbildning för att använda olika maskiner
    Mindre utrymme behövs för lagringsanläggningar

Filmer

Specifikationer

Attribute nameAttribute value
Motor

Kubota bensin WG-972-G-E4 33hp/24kW

Drivning

AWD

Längd

2400mm

Bredd

1070mm

Höjd

1960mm (med båge)

Höjd med hytt

2000mm

Vikt

940 kg

Vikt utan hytt

910 kg

Produkttaggar
Filter