ATV / RTV

En ATV / RTV är det perfekta transport fordonet med en omatchad smidighet.

I vårt sortiment hittar du ATV / RTV från Polaris och Kawasaki

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida
Polaris - General 1000 EPS Deluxe ABS
Polaris GENERAL är marknadens starkaste och sportigaste arbetsfyrhjuling, med en marknadsledande 4-taktsmotor. Den här maskinen är din väg till det ultimata offroad-äventyret.

Ring för pris

Polaris - Ranger XP 1000 EPS
Design som sätter föraren i centrum med en förfinad förarmiljö som är lätt att ta sig i och ur genom 13 cm längre benutrymme, vilket ger den ultimata komforten för en hel dags körning.

Ring för pris

Polaris - Ranger EV
RANGER EV är eldriven, den är tyst, avgasfri och passar perfekt som en inomhustraktor i stallet eller i ladugården. Den är också näst intill underhållsfri

Ring för pris

Polaris - RZR XP 1000 EPS
BRANSCHLEDANDE SMIDIGHET Den smidighet som RZR levererar är ingen slump. Våra ingenjörer har utvecklat den ultimata kombinationen av ett balanserat chassi, fjädring, styrning, AWD och kraft för att leverera ett offroadfordon med så responsiv hantering och smidighet att den närmast kan känna av ditt körmönster.

Ring för pris

Polaris - Sportsman XP 1000 EPS
Ta dig an naturen med klassledande prestanda. Känn marken skälva när du släpper lös de ProStar®-hästkrafterna. Allhjulsdriftssytemet ger dig optimalt fäste i alla situationer.

Ring för pris

Polaris - Sportsman XP 1000 S
Vi har tagit fyrhjulingsstandarden till helt nya nivåer. Där det helt nya och aggresivare avståndet mellan hjulen är hela 144,2 cm vilket skapar ytterligare stabilitet och ökar körprestandan; Iögonfallande 27" Duro® Powergrip däck ser till att leverera maximalt med grepp och kontroll över körningen; och den 35,5 cm långa fjädringsvägen ser till att överträffa den tuffaste terrängen.

Ring för pris

Polaris - Sportsman 570 EPS
Sportsman® 570 EPS ger dig njutbar körning och köregenskaper du efterfrågar med möjlighet att ta med en extra passagerare. Med en säteskomfort utöver det normala ser den till att hålla dig utvilad så du kan ta dig an vilket arbete som helst. Med en markfrigång som börjar på 28 cm, samt fjädringsväg på 24 cm, ger det dig och din passagerare en kontinuerlig och efterlängtad komfort.

Ring för pris

Polaris - Youth
Kontakta Maskinparken för mer information.

Ring för pris

Kawasaki Brute Force 750
Designad med hög off-road prestanda och med branschledande funktioner såsom hastighetsvariabel, Elektronisk Servostyrning (EPS) plus mer vridmoment i den 750 cm3 V-twin motorn. Ju mer du upplever KVF750, desto bättre blir det.

Ring för pris

Kawasaki Mule Pro-DX

Ring för pris

Kawasaki Mule Pro-MX
Levererar alla råa, pålitliga och anpassningsbara attribut som Kawasaki's MULE arbetsfordon är kända för.Den nya maskinen Kawasaki Mule Pro-MX förlitar sig inte bara på en vridstark 700cc CVT encylindersmotor men också fördelarna med Shinari-design filosofin. Fordon på bild kan vara extrautrustad.

Ring för pris

Kawasaki Mule SX 4x4
MULE SX 4x4 FI med 24 tums hjul erbjuder valbar 2 eller 4-hjulsdrift med Hög-Låg växellåda och diffspärr. Designen är inspirerad av Kawasaki Mule PRO-serien, den har tiltningsbar ratt och tillsammans med den stabila 410cc motorn, 181kg lastkapacitet och 500kg dragkapacitet är MULE SX redo för hårt arbete.

Ring för pris

Filter