Produkter taggade med 'AS Motor'

Visa som Rutnät Lista
Sortering
Visa per sida
AS Motor 30 E-WEEDHEX
AS 30 E är med sin batteridrift lämplig för tysta miljöer så som runt fastigheter, innergårdar, centrala gågator samt ytor där de större maskinerna inte kommer åt. Med sina uppdaterade luftfyllda däck får du en stabil och lättmanövrerad maskin för de trånga och svåråtkomliga ytorna. Det har även tagits fram en nya borste som passar bra för de tuffa kanter samt kullersten.

Ring för pris

AS Motor 30 WEEDHEX
AS 30 är en smidig och lättanvänd ogräsborste för ytor där de större maskinerna inte kommer till. Passar bra runt fastigheter, trottoarkanter, fasadväggar och trånga passager. Med en reducerad hastighet på borsten samt ett stänkskydd minimerar du risken för stenskott och nedsmutsning. Hjulen är individuellt ställbara för optimal vinkel på borsten.

Ring för pris

AS Motor 63 2T ES Släntklippare
AS 63 är maskinen för den som vill klippa slänter och ojämna ytor där man idag trimmar. Med sina dubbla knivar och unika klippdäck klarar du klippa gräs upp till 130 cm högt. Med tillbehör som dubbelmontage och mulching-kit får du en maskin som klarar de tuffaste gräsförhållandena. Maskinen passar de områden som man idag inte klipper kontinuerligt.

Ring för pris

AS Motor 901 Slaghack
Smidig och självgående 5-växlad slaghack/betesputs med slitstark Briggs & Stratton-motor på 14,5 hk. Med en maxhastighet på 4 km/h och en klippbredd på 90 cm kan kapacitet bli hela 3600 kvm/h. Mycket effektiv för bland annat grönyteskötsel, jordbruk och hästgårdar. Med dubbelmontage klarar man de flesta slänter och sluttningar.

Ring för pris

Filter