AS Motor 30 E-WEEDHEX

AS 30 E är med sin batteridrift lämplig för tysta miljöer så som runt fastigheter, innergårdar, centrala gågator samt ytor där de större maskinerna inte kommer åt. Med sina uppdaterade luftfyllda däck får du en stabil och lättmanövrerad maskin för de trånga och svåråtkomliga ytorna. Det har även tagits fram en nya borste som passar bra för de tuffa kanter samt kullersten.
Tillverkare: AS motor
Ring för pris

Produktinformation

Justerbara gummidäck

Nya luftfyllda gummidäck för en stabilare och mer lättmanövrerad maskin. Även justerbara i höjd för ett så optimalt resultat som möjligt.

Låg ljudnivå

Med batteridrift minskar du ljudnivån matkant vilket gör maskinen lämplig i områden där ljud är ett problem. Innergårdar, gågator samt runt fastigheter m.m. Med ett batteridrivet mekaniskt arbetssätt bidrar du även till ett minskat användande av kemikalier samt minska utsläpp.

Bra komplement till AS 50 Weedhex

As 30 Weedhex är ett bra komplement till As 50 Weedhex där ytorna är ojämna och svåråtkomliga.

Idealisk vid kanter

Perfekt för städning och borstning av kanter tack vare den vinklade borsten som gör att du kommer nära arbetsytan. Fungerar även bra på kullersten.

Dubbla stänkskydd

Med dubbla stänkskydd minimerar du risken för stenskott och nedsmutsning. Tekniken medverkar även till minskad ljudnivå.

Filmer

Specifikationer

Attribute nameAttribute value
Motor

B&S 82V Borstlös

Hästkrafter

2,5 hk

Borstdiameter

300 mm

Drivning

Nej

Rotationshastighet

600 rpm

Vikt

36 kg

Längd

1250mm

Bredd

520mm

Höjd

1050mm

Produkttaggar
Filter